Băsescu, atac la Orban după condamnarea lui Niță: Abia acum înțelegem

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Tiberiu Urdăreanu este elementul comun din dosarele lui Constantin Niță și Ludovic Orban. Ambi acuzați că i-au cerut șpagă lui Urdăreanu, unul a fost achitat, altul condamnat definitiv. Traian Băsescu a comentat condamnarea lui Constantin Niță la patru ani de închisoare cu executare. 

”Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde" care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare. PS - doar observ şi eu”, scrie Traian Băsescu pe Facebook, vineri dimineaţă, postarea fiind intitulată "Cine nu sare primeşte condamnare".

Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă a fost condamnat, joi, de magistraţii instanţei supreme, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. El este acuzat că a primit de la Tiberiu Urdăreanu șpagă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel