Băsescu sare în apărarea Elenei Udrea

Băsescu Udrea
Băsescu Udrea

Traian Băsescu i-a luat apărarea Elenei Udrea, după ce procurorii au cerut 21 de ani de închisoare pentru fostul ministru al Turismului. Traian Băsescu atacă procurorii și consideră că Elena Udrea își va găsi dreptatea la CEDO.

"Si procurorii sunt conștienți că nu au probe împotriva Elenei Udrea și de aceea au cerut 21 de ani. Povestea e subțire. Eu aș dori să fie o achitare, din suflet aș dori. Are șanse să fie o achitare.

Dosarul, oricum, va merge la CEDO. Nu a avut parte de respectarea drepturilor, nu a avut parte de un proces corect.

Nu se văd bani de la ei pentru Udrea, în conturi. Banii până la ei se văd. Codruța (nr-Laura Codruța Kovesi), în 2015, s-a dezlănțuit cu spectacolul. E păcat. În 2014, rămăsese în nota lui Daniel Morar.

Vor ieși la suprafață multe dosare care nu țin. Cel care a dat mita nu e inculpat, a rămas să se cereceteze dacă a dat mita. În schimb, e cercetat cine a primit mita. E greu să o intimidezi pe Elena Udrea, dacă avea conștiința încărcată, recunoștea. E un dosar cusut cu multă ață albă”, a precizat Traian Băsescu la B1.

Totodată, fostul președinte consideră că procurorul Negulescu ”a fost cel căruia Kovesi i-a dat teme”.

”A fost omul căruia dânsa i-a dat teme: îl faci pe ăla, îl faci pe ăla, prin orice mijloace. Altfel nu se explică susținerea dată lui Negulescu (...) Dacă Negulescu ajunge în corzi o să spună cine i-a dat indicații și lista cu cei care trebuie executați”, a mai precizat Băsescu potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel