Băsescu, atac la Guvern: "Măi Ludovice, măi hoţilor..."

Traian Băsescu: Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!
Traian Băsescu: Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!

Traian Băsescu susţine că România, prin compania Romarm,  nu a mai produs măşti de protecţie din cauză că "maşinile care fabricau măşti s-au stricat" şi "trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă". 

Traian Băsescu aminteşte o declaraţie a ministrului Economiei, Virgil Popescu din 29 martie 2020: „Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi - peste 4 milioane de măști lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv 15.000.000 de măști lunar.

”Și când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Mașinile care fabricau măști s-au stricat. Nu există în Romarm inginer care fabrică armament și care să poată repara mașinile de cusut măști. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra șpagă. Măi Ludovice, măi hoților și din moartea românilor vreți să faceți bani?!", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel