Băsescu, atac dur la Antonescu: Cea mai odioasă maimuță

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, lider la nivel naţional al PMP, nu-și uită rivalii politici. Vineri, la Timișoara, Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa fostului lider al PNL, Crin Antonescu.  

„PMP are o șansă extraordinară de a dovedi că este altceva decât PNL și PSD. Cele două partide au pe conștiință tot ce-a fost mai anti-democratic de la Revoluție încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, au pus temporar la Cotroceni cea mai odioasă maimuță, pe Crin Antonescu. Au reușit să facă din justiție un cal de bătaie, în mod nejustificat", a spus Traian Băsescu la lansarea candidaților PMP Timiș pentru alegerile parlamentare, potrivit pressalert.ro.

La finalul discursului său, Băsescu a anunţat, la cererea unui membru PMP, că exclude orice posibilitate ca după alegeri să facă alianţă cu PSD, declarând că „nici PNL nu reprezintă o soluţie mai bună, dar măcar nu miroase atât de urât". Trebuie spus că conducerea CJ Timiş este asigurată în baza unei alianţe PSD, PMP şi ALDE.

Citește și: Imagine surprinzătoare cu Băsescu, la lansarea candidaților PMP Timiș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel