Băsescu: Analiștii plătiți să creeze o anume imagine dezinformează

TRAIAN BASESCU - DECLARATII - SEDIU DE CAMPANIE
TRAIAN BASESCU - DECLARATII - SEDIU DE CAMPANIE

Unele trusturi de presă mint şi dezinformează la fel ca politicienii şi că şi "marii formatori de opinie" au "o responsabilitate pentru ce fac şi au făcut românilor", a declarat, luni, preşedintele suspendat Traian Băsescu, precizând că vizează ”analiştii plătiţi să creeze o anume imagine”.

"Ce să fac, să le spun (celor din UE, n.r.) ? Nu mai poţi minţi pe nimeni în momentul de faţă. (...) Iar responsabilitatea trusturilor de presă care dezinformează constant....Vreau să ştiţi că nu e un război al meu cu presa, dar este rău pentru că poza corectă a României e cea pe care o văd străinii, că ei nu se uită la Antene şi nici la România TV. Ei se uită la realităţi legislative. E o responsabilitate mare şi a presei pentru ceea ce face şi ce a făcut românilor. Nu toată presa, dar am nominalizat...", a declarat Traian Băsescu.

Jurnaliștilor prezenți la sediul de campanie al președintelui suspendat, Traian Băsescu le-a declarat că nu are nimic nici cu ei, nici cu programele de ştiri, ci cu analiştii. "Deci să ştiţi că nu cu presa mă războiesc, ci cu realităţile. (....) Ceea ce e defect la noi acasă e minciuna, pe care o practică şi politicieni şi parte din trusturile mass media. Nu vizez pe niciunul dintre voi pentru că nu programele de ştiri sunt cele care dezinformează, ci analiştii plătiţi să creeze o anume imagine. Nu ziariştii, ci ăştia care se pretind marii formatori de opinie, ei au principala responsabilitate politică", a conchis președintele suspendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel