Băsescu ameninţă direct un chestor: Nu ştiu dacă e bine, domnu' chestor!

Traian Băsescu a lansat un atac virulent la adresa USL şi l-a vizat în principal pe ministrul de Interne, Ioan Rus. Băsescu susţine că Ioan Rus este cel care a trimis datele greşit la CCR, la sfatul unui chestor de poliţie. El a explicat că este vorba de un  chestor numit chiar în timpul mandatului său de preşedinte. Băsescu a ţinut să precizeze că în acest moment nu mai reprezintă o prioritate revenirea sa la Cotroceni, ci lupta cu frauda electorală.

"Decizia de ieri a CCR a fost declanşată de un chestor care i-a scris Ministrului de Interne după ce acelaşi chestor dăduse cifrele, dar ieri dimineaţă a scris că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine domnu' chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă e bine, domnu' chestor!", a atacat Băsescu.

Preşedintele suspendat a dat exemplul lui Adrian Năstase şi a continuat atacul la chestorul de poliţie. "E clar că Ioan Rus a dat o dispoziţie pe data de 2 august ca să blocheze decizia CCR şi atunci chestorul şef cu evidenţa populaţiei a venit şi a executat. Chestorul n-a făcut decât să se execute. Numai că Ioan Rus şi chestorul trebuiau să fie atenţi la cazul adrian Năstase, unde funcţionarii au primit 6-7 ani, iar Năsatse doar doi ani. Deci, domnul chestor n-a învăţat nimic din cazul Adrian Năstase".

"Pentru mine revenirea la Cotroceni nu mai e principala miză. Fraudarea referendumului prin liste şi urne plimbate, pentru sănătatea democraţiei în România, e esenţial să fie evaluat", a adăugat Băsescu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel