Băsescu, amenințare tip Firea la Sebastian Ghiță. Ce răspunde deputatul PSD

Într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni, președintele Traian Băsescu a avut un mesaj pentru Sebastian Ghiță. Deputatul PSD i-a dat o replică tranșantă șefului statului, la solicitarea DC News.

"Ghiță a avut multe contracte cu EADS, nu are vreo îngrijorare?", a spus președintele Traian Băsescu, după ce reporterul România TV i-a adresat o întrebare.

Pentru o ieșire similară, președintele a fost acționat în judecată de un senator PSD. Gabriela Firea s-a adresat instanței după ce președintele Traian Băsescu, în timpul unui interviu, i-a atras atenția că s-ar putea să nu-și mai găsească soțul acasă.

"Declarațiile președintelui Traian Băsescu consider că sunt mai mult politice. Nu doresc să-l supăr sau să polemizez cu președintele României. Niciodată din 1997 și până azi, nici eu, nici vreuna din firmele în care am fost implicat nu au avut vreo legătură directă sau indirectă, în România sau în altă țară, cu concernul EADS sau cu vreuna dintre filialele sale. Sunt convins că președintele Traian Băsescu are și alte informații decât cele provenind de la structurile statului, iar uneori acestea se dovedesc a fi doar simple invenții", a declarat Sebastian Ghiță pentru DC News.

Procurorii DNA vizează trei contracte privind închirierea unor licenţe IT, derulate în perioada 2001-2013 şi contractul privind Sistemul Integrat pentru Securizarea Frontierei de Stat încheiat între EADS şi Ministerul de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel