Băsescu: Acum se formează sintagma ești cu Cioloș sau ești corupt

Traian Băsescu, convins că partidul pe care îl conduce, PMP, va intra în viitorul legislativ după scrutinul electoral din decembrie, nu exclude negocieri cu stânga pentru o majoritate parlamentară. În plus, fostul președinte al României susține că acum "se formează sintagma ești cu Cioloș sau ești corupt"

"Știu întotdeauna ce vreau de la politică atunci când am ocazia să obțin de la politică ceea ce îmi propun. În mod cert, Mișcarea Populară va intra în Parlament. Dacă așa va fi să fie, așa vom face, vom negocia o majoritate. În niciun caz opțiunea mea n-ar fi către stânga, dar PMP, aduceți-vă aminte, înainte de locale, PMP a fost respins cu mult aplomb de d-na Alina Gorghiu și de câțiva lideri liberali și apoi se plângeau că au pierdut patru Consilii Județene.  

Le-au pierdut pentru că domniile lor au spus: «Nu ne interesează PMP». Nu i-a interesat, noi a trebuit să valorificăm voturile primite în alegerile locale N-am putu face cu ei majoritate decât la Ilfov", a declarat, marți seară, fostul președinte Traian Băsescu, la postul B1 TV.

Băsescu: Toți au devenit propagandiști

Pe de altă parte, în opinia fostului președinte, "acum, într-adevăr, se formează sintagma ești cu Cioloș sau ești corupt. Ăsta este mesajul care funcționează și, din păcate, inclusiv intituțiile statului l-au preluat, și când vedeți diverși mari șefi de instituții tot aceeași este abordarea. Toți au cam devenit niște propagandiști. În ideea dacă nu ești cu Cioloș, ești corupt, ești cu Cioloș chiar nu ești deloc, ba mai mult ți se găsesc diverse calități", a mai adăugat Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel