EXCLUSIV  Băsescu: Aceasta e condiția PMP pentru participarea la guvernare!

Traian Băsescu / Foto DCNews
Traian Băsescu / Foto DCNews

Traian Băsescu a vorbit, la interviurile DC News, despre una din condițiile PMP pentru participarea la guvernare. 

Traian Băsescu a spus la interviurile DC News care este una dintre cele mai importante condiții pentru participarea PMP la guvernare.

Fostul președinte consideră că arma țării noastre pentru a contracara propaganda pro-rusă din Republica Moldova este cetățenia română. Traian Băsescu crede că „este politica ce va duce și la unirea celor două țări” și că ar trebui să „accelerăm procesul de acordare a cetățeniei române către cetățenii Republicii Moldova dându-le posibilitatea să muncească, să câștige un ban mult mai bun decât cei care lucrează în Rusia.”

„Una din politicile consecvente ale statului român trebuie să fie o și mai mare relaxare a acordării cetățeniei românești tuturor celor din stânga Prutului”, a completat Traian Băsescu.

Băsescu: PMP este singurul partid care și-a asumat această bătălie

Întrebat dacă PMP are drept condiție pentru participarea la guvernare cele menționate anterior, Traian Băsescu a răspuns afirmativ. 

Problema Republicii Moldova este scrisă în programul PMP, singurul partid care și-a asumat bătălia pentru reunificarea țării. Ea nu se poate face nici artificial și în ziua de azi nu mai tragi spada ca Ferdinand pentru întregirea țării. În ziua de azi, dai cetățenii pentru întregirea țării”, a spus Traian Băsescu la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel