Băsescu-Abraham, acuzații grave. Reacția avocatului după declarația președintelui

Jurnaliștii Antena 3 l-au întrebat pe Traian Băsescu cum a ajuns în situația ca, la finalul mandatului, să aibă fratele în arest la domiciliu. Președintele susține că întreg scandalul fratelui său este o ”înscenare pusă la cale de Abraham, Bercea și patronii dumneavoastră de televiziune”.

VEZI ȘI: Mesaj NEAȘTEPTAT transmis de Ponta în timp ce Băsescu ținea conferința de presă la final de mandat

Pe acest subiect, avocatul Pavel Abraham a avut un punct de vedere.

"Este vorba de o apreciere dezonorantă pentru un președinte. Nu este o înscenare. Eu nu l-am pus pe fratele lui Traian Băsescu să ia sau să dea bani. Eu doar mi-am facut datoria de avocat. Regret enrom ca Traian Băsescu a mințit. Am văzut că acum știe totul, deși zicea că nu știe nimic despre dosarul fratelui său. Cert este un lucru: eu nu am participat la nicio înscenare. Cu Bercea Mondial am lucrat pe princiipile mele profesionale. Mi-am făcut datoria conform regulilor. (...) Să îi fie rușine", a zis Pavel Abraham la România TV.

VEZI ȘI: Băsescu-Drăgotescu, replici acide. Întrebarea CHEIE pusă de jurnalistă

Întrebat dacă consideră că Traian Băsescu ar putea fi chemat în instanță în dosarul lui Mircea Băsescu, Pavel Abraham a zis: "Eu am propus ca Traian Băsescu să fie audiat încă din faza de urmărire penală. Acum cu atât mai mult ar trebui să fie chemat în instanță pentru a-și clarifica poziția. (...) Vreau să mai spun un lucru: mie nu îmi este frică. Am ieșit din Interne cu fruntea sus. Sunt un om respectat în țara mea la nivelul pe care îl am. Traian Băsescu a intrat inculpat și văd că iese aproape inculpat. Are și o prestanță care nu îl onorează. A dezonorat scanului de președinte al României. A dezonorat și România. O spun cu tot regretul: Să îi fie rușine. Niciodată în viața mea nu am cooperat cu nimeni pentru ca acest proces să vadă lumina știrilor din România, ci doar faptele fratelui său".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel