Urmărește emisiunea live


Băsescu și-a ridicat arhiva de la PDL, susține Blaga

Vasile Blaga spune că președintele Traian Băsescu a anunțat conducerea PDL că vrea să-și ridice arhiva de la sediul partidului, ceea ce a și făcut ulterior.

"Domnul președinte a dorit să-și ridice arhiva, ne-a anunțat și a ridicat-o", a spus Blaga, întrebat, după ședința conducerii partidului, despre arhiva personală a președintelui Traian Băsescu pe care acesta a ridicat-o de la sediul PDL, potrivit Agerpres.

Președintele PDL a arătat că la întrebări cu privire la ce cuprinde arhiva poate răspunde doar Traian Băsescu.

"Eu, personal, nu am avut niciodată arhive personale, din acest punct de vedere. Sigur că nu strică, la o adică, să știi ce ordine ai semnat, dar, la mine, sunt toate rămase la Ministerul de Interne și nu am simțit nevoia să am. (...) Fiecare procedează după cum crede de cuviință", a declarat președintele PDL.

Președintele Traian Băsescu a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, la o reuniune a PMP, că și-a mutat arhiva personală din sediul PDL.

"Până ieri am avut arhiva personală de la minister (Ministerul Transporturilor — n.r.) și Primărie în Modrogan 1. Fiindu-mi teamă că în biroul în care stătea arhiva o să vină Crin Antonescu m-am văzut nevoit să o iau. Aflând concesiile uriașe și modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau și o să o mut la PMP, să mă găzduiți acolo", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a luat 15 cutii cu documente din sediul PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel