Băsescu a pierdut Bucureştiul. Stă prost şi în fiefurile PDL

base_suparat800
base_suparat800

Politologul Cristian Pârvulescu a interpretat sondajul dat publicităţii de IMAS. El consideră că procentul de 64% este foarte greu de întors de Băsescu, iar dacă privim în istorie, o diferenţă atât de mare nu a fost întoarsă aproape niciodată. Pârvulescu atrage atenţia că datele acestui sondaj arată o uniformizare a opţiunii de vot între toţi membri societăţii.

"De remarcat că Băsescu pierde Bucureştiul. Conform IMAS, 71% dintre cetăţenii Capitalei vor vota suspendarea lui Băsescu. Atenţie, este vorba despre Băsescu, nu despre PDL. Se spunea că Ardealul e fief al PDL, dar şi aici are peste 60% împotriva lui", a spus Pârvulescu.

Pârvulescu a mai explicat că un alt indicator important este faptul că Băsescu a pierdut votul popular. La nivelul oamenilor cu venituri mici, 71% se declară împotriva lui Băsescu. La nivel de sex, femeile votează majoritar împotriva lui Băsescu. Nici între tineri şi bătrâni nu există diferenţe, tendinţa fiind aceeaşi.

Politologl atrage însă atenţia că aceste cifre ar putea ţine oamenii în case, mai ales că este vară, iar finalul lui iulie este perioadă de concedii. "Şi dacă avem 60% prezenţă, nu 80% şi tot e bine", a competat Cristian Pârvulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel