Băsescu a negociat cu mai mulţi oameni din PSD, declară Dragnea

dragnea
dragnea

 Liviu Dragnea, secretarul general PSD, a declarat, în cadrul emisiunii "Realitatea la raport", că preşedintele Traian Băsescu a negociat cu mai multe persoane din PSD pentru funcţia de premier. Este un om care nu a fost în PD și nu este numai unul, a declarat Dragnea.

Secretarul general al PSD a negat că ar fi vorba despre un fost pedelist: "Este un om care nu a fost în PD. Nu o să aflaţi de la mine lucrurul ăsta. Vom discuta în partid. Nu e numai unul", a spus Dragnea.

 "Sunt unul dintre cei patru care au inventat şi au construit USL. Sunt prieten şi camarad cu Victor Ponta şi am fost împreună în situaţii grele şi nu l-am lăsat şi nu m-a lăsat. Să fac complot ca să ce? Să nu mai fie Victor? Am auzit şi de Marian Oprişan, Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Este exclus. Oamenii aceştia nu au nicio legătură cu aşa-numitul complot. În ceea ce priveşte aceste discuţii, noi vom face o analiză în partid. Este incorect faţă de colegi să vorbim la televizor, cei care ştim cu certitudine ce cu cine a vorbit. Vom avea o discuţie în partid foarte serioasă pentru că nu e în regulă ca într-o campanie extrem de importantă să se întâmple aceste lucruri. Este vorba de nişte decizii ale Congresului", a mai spus Dragnea.

 "Traian Băsescu vorbeşte cu oameni grei şi oameni puternici despre care el ştie că pot face lucruri", a mai declarat secretarul general PSD.

Marţi seară, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că deţine informaţii că Traian Băsescu ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune poziţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat, menţionând că i s-ar fi confirmat acest lucru din "expresia" persoanei respective.

În replică, Băsescu a negat  zvonurile conform cărora ar fi implicat în eventuale dispute din interiorul USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel