Băsescu a lăudat doi miniștri, pe șeful TSD l-a comparat cu Drăgușanu

Președintele Traian Băsescu i-a lăudat din nou pe apropiații săi, Elena Udrea și Emil Boc, luni seară, la B1 Tv, dar a spus că îi apreciază și pe Ioana Petrescu și Cristian Bușoi, actualul ministru al Finanțelor, respectiv fostul șef al CNAS.

"Îmi place doamna Petrescu de la Finanțe. Nu o cunosc. Referințele sunt foarte bune însă nu a condus o instituție și cu atât mai mult de asemenea dimensiuni, trebuie să avem răbdare trei-patru luni", a spus Băsescu, care crede că absolventa de Harvard "le va pune pielea pe băț evazioniștilor".

Șeful statului a mustrat presa pentru că nu acordă mai mult spațiu politcienilor tineri și bine pregătiți, precum fostul liberal propus la Sănătate, Cristian Bușoi.

"Cine e domnul care a fost la CNAS? Bușoi. Luați-l pe el și uitați-vă la el", a declarat Traian Băsescu.

Șeful statului nu a putut să indice și un tânăr social social-democrat pe placul său. Întrebat dacă nu-l preferă pe șeful Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, Băsescu a răspuns: "Putem să-l punem în tandem cu Bianca Drăgușanu. Nu e o reușită varianta cu Sturzu. Toți sunt pervertiț (tinerii de la PSD)", a adăugat șeful statului.

"La PSD, în afară de Dragnea, care e mai aplicat pe administrație, toți sunt propagandiști: Ponta, Șova, habarniști-propagandiști", a mai spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel