Băsescu: Paiaţa de la Cotroceni și clica lui de ticăloși vor plăti

basescu sediu
basescu sediu

Atac dur al președintelui suspendat, Traian Băsescu, asupra președintelui interimar, Crin Antonescu, după ședința CSAT de joi, unde s-a cerut demisia șefului CSAT. Traian Băsescu l-a acuzat pe Crin Antonescu, pe care l-a numit "paiaţa de la Cotroceni" că vrea destructurarea serviciilor secrete, iar clica acestuia va plăti.

"Ei nu au ca obiectiv demiterea șefului STS, ci destructurarea tuturor instituțiilor de securitate națională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii din comisia condusă de fostul ministru de Interne, David, au încercat să creeze condițiile unui raport care să ajungă la CSAT, în baza căruia să înceapă demiterea șefilor structurilor de securitate. Vă spun cu toată responsabilitatea unui şef de stat care a consolidat naţională: acești oameni sunt o clică de trădători. Nu știu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde  în fața legii”, a spus Băsescu joi noapte, din maşină, plecând de la sediul său de campanie.

 „Suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare. Acum paiața de la Cotroceni a încercat destructurarea structurilor de securitate a statului român. Pentru asta va răspunde indiscutabil în faţa legii, nu numai el, toţi organizatorii acestei lovituri de stat. Sper ca românii să înţeleagă ce li se întâmplă: Țara este vândută de o clică de ticăloși”, a acuzat Băsescu.

 Cât despre dezafectarea liniei sale operative, Băsescu s-a întrebat de ce Antonescu "e atât de laş încât nu o face". Atacul dur al președintelui suspendat vine la câteva ore după ce USL a anunțat că a făcut  plângere penală împotriva lui Traian Băsescu, dar și a mai multor lideri PDL pentru denigrarea României pe plan extern și manipularea mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel