Băsescu: Merkel l-a tratat pe Cioloș ca pe un copil de mingi

Fostul președinte al Româiei, Traian Băsescu, susține că Merkel l-a tratat pe Cioloș ca pe un copil de mingi. Acesta s-a referit la vizita lui Cioloț în Germania și a mai declarat că România a ratat intrarea în Spațiul Schengen din cauza loviturii de stat dată de USL în 2012. 

”Am avut o mică discuție pe vizita făcută de premierul Dacian Cioloș în Germania și reacția cancelarului Angela Merkel. Merkel l-a tratat pe Cioloș ca pe un copil de mingi. Înțeleg că guvernul României spune că a fost o vizită oficială, dar nu a fost o vizită oficială, ci una de lucru, care nu a avut decât un obiectiv: ca domana Merkel să-i spună domnului Cioloș poziția Germaniei față de România.

În ceea ce privește afirmațiile doamnei Merkel legate de Spațiul Schengen, aș observa un aspect. Este vorba despre ceea ce datorăm USL-ului. România a ratat intrarea în Schengen în 2012! Vreau să fie foarte clar. Sunt documente ale UE care probează că se aprobase în Consiliul European discutarea intrării României la Consiliul JAI din octombrie 2012.

Lovitura de stat aplicată de USL sub conducerea înțeleaptă a lui Crin Antonescu și Victor Viorel Ponta a făcut ca România să iasă din traictoria intrării în Spațiul Schengen", a susținut Traian Băsescu potrivit b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel