Băsescu: Despre Zgonea pot să spun că rar am văzut un om atât de lipsit de caracter

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, marţi, că Valeriu Zgonea este un om lipsit de caracter, arătând că acesta trebuia să plece din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor din moment ce a fost dat afară din PSD. 

'Despre Zgonea pot să spun că rar am văzut un om atât de lipsit de caracter ca acest om dintr-un motiv simplu: el a fost pe această funcţie pe votul colegilor lui din PSD. Frate, când te-au dat afară, nu mai face circul ăsta. Te dai acum apărătorul statului de drept când tu, la suspendarea din 2012, erai cel mai aprig activist pentru a face statul de drept zob şi acum te dai apărătorul statului de drept. Ţi-au retras colegii tăi, te-au dat afară din partid, pleacă frate că este locul partidului', a spus Băsescu la România Tv.

El a spus că Victor Ponta are cea mai mare credibilitate dintre liderii PSD, iar social-democraţii par să folosească acest lucru în alegeri, referindu-se, astfel, la informaţiile potrivit cărora Ponta l-ar putea înlocui pe Valeriu Zgonea la conducerea Camerei Deputaţilor.

'În partea a doua, revenirea lui Ponta, eu vă spun că ei fac un calcul electoral: într-adevăr Ponta are cea mai mare credibilitate dintre toţi liderii PSD. Dragnea nu are nici jumătate la încredere faţă de ce procentaj are PSD. Victor Ponta pare a fi peste. Ei se gândesc la o utilizare electorală a lui Victor Ponta pentru locale, pentru legislative', a adăugat Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel