Băsescu, candidatură europarlamentare. Tomac, precizare

Traian Basescu
Traian Basescu

PMP se va prezenta la alegerile europarlamentare cu o listă formată doar din lideri ai partidului şi aşteaptă ca Traian Băsescu să ia o decizie în privinţa candidaturii sale la acest scrutin, a declarat luni preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac. 

"În mod sigur domnul preşedinte Traian Băsescu va lua o decizie în ceea ce priveşte acest subiect. (...) Şi eu mi-aş dori ca domnul preşedinte Traian Băsescu să anunţe în perioada următoare care este opţiunea domniei sale. Deocamdată, am avut doar o dezbatere internă serioasă pe acest subiect. Pe noi ne bucură că partidul se află la un scor bun după mai multe măsuri pe care le-am luat din punct de vedere organizatoric şi suntem convinşi că o listă pentru PMP deschisă cu domnul preşedinte Traian Băsescu ar aduce foarte multe voturi pentru PMP, dar încă nu s-a luat această decizie", a precizat Tomac, la Parlament. 

El a spus că lista va fi anunţată în perioada următoare



"Au existat foarte multe voci credibile din afara PMP care şi-au exprimat intenţia de a se apropia de partidul nostru şi de a candida pe listele noastre. De data aceasta, partidul a hotărât să meargă în alegerile europarlamentare doar cu lideri ai PMP. După cum ştiţi avem 18 colegi parlamentari, foarte mulţi viceprimari şi vicepreşedinţi de consilii judeţene prin ţară, oameni care s-au validat politic în comunităţile lor şi lista pe care o vom stabili în aceste zile va fi anunţată, cel mai probabil, în următoarea perioadă, dar va fi o listă formată doar din reprezentanţi ai PMP. Suntem oarecum într-o analiză internă foarte profundă", a precizat Tomac. 

Vezi şi: Atentat Olanda: A fost identificat atacatorul de la Utrecht

Accident în lanţ. Şase persoane au fost rănite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel