Baschet: Finala NBA - Golden State Warriors, învingătoare la Toronto, rămâne în cursa pentru titlul de campioană

Echipa Golden State Warriors, dublă campioană en titre, a învins la limită în deplasare, cu scorul de 106-105, echipa Toronto Raptors, în cel de-al cincilea meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), disputat luni seara.

Raptors, care conduce cu 3 victorii la 2 în această confruntare, a avut un avantaj de şase puncte pe tabelă cu trei minute înainte de finalul jocului, însă Warriors a revenit şi a întors rezultatul, prin trei aruncări consecutive de trei puncte reuşite de Stephen Curry şi Klay Thompson, rămânând astfel în cursa pentru cel de-al treilea său titlu consecutiv în NBA.

Succesul 'războinicilor' a fost umbrit, însă, de reaccidentarea starului Kevin Durant, care revenise pe parchet după o absenţă de o lună. Acesta a suferit o leziune la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, fiind înlocuit în cel de-al doilea 'sfert' al partidei de la Toronto.

'Este o victorie incredibilă, dar, în acelaşi timp, o pierdere oribilă', a declarat antrenorul lui Golden State, Steve Kerr, referindu-se la accidentarea lui Durant. Cel de-al şaselea meci al finalei NBA este programat joi seara, la Oakland.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel