Barna (USR), reacţie după declaraţiile lui Liviu Dragnea

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că PSD a trădat România şi a ales să se solidarizeze cu un "infractor" împotriva românilor care doresc o societate dreaptă.

"PSD a trădat România şi nu va fi iertat! Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri! PSD a ales azi să se solidarizeze cu un infractor împotriva românilor care îşi doresc o societate dreaptă, condusă de oameni cinstiţi şi competenţi şi nu oricum, ci distrugând tot ceea ce a mai rămas nepesedizat în această ţară, în primul rând Justiţia independentă", a scris, vineri, Barna pe Facebook.

"Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii după şedinţa liderilor PSD, ci a proferat ameninţări că va merge până la capăt cu oricine îi rezistă: preşedinte, Parlament, Justiţie. PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi să salvăm România de Partidul Penalilor! A devenit evident că furtul este în ADN-ul acestui partid care, apărându-l pe Dragnea, se apără pe sine de la dispariţie", a adăugat Dan Barna.

Decizie CEX PSD

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de vineri să îl susţină în continuare pe preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta.

"CExN al PSD a decis susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în toate funcţiile politice deţinute de acesta, la conducerea partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor din Parlamentul României", se arată într-un document oficial adoptat la finalul unei şedinţe care a durat mai bine de patru ore şi care a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel