Barna (USR): Majoritatea parlamentară, măsuri împotriva cetăţenilor

Dan Barna, USR
Dan Barna, USR

Guvernul PSD-ALDE şi majoritatea parlamentară adoptă în aceste zile doar măsuri împotriva cetăţenilor, susţine Dan Barna, liderul USR.

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a calificat joi drept 'frapantă' diferenţa de abordare între Uniunea Europeana şi România, susţinând că Guvernul PSD-ALDE şi majoritatea parlamentară adoptă în aceste zile doar măsuri 'împotriva' cetăţenilor şi care adâncesc decalajele din societate.

'Aproape nebăgată în seamă într-o Românie în care Guvernul creează tot mai multă sciziune în societate, a apărut o nouă iniţiativă a Comisiei Europene, intitulată 'Noile avantaje pentru consumatori'. Iniţiativa marchează un pas enorm înainte în protejarea consumatorilor, cât şi în reducerea decalajelor între statele membre în ce priveşte drepturile lor şi ale cetăţenilor. (...) E cu atât mai frapantă diferenţa de abordare între Uniunea Europeană şi România, unde guvernul PSD-ALDE şi majoritatea pe care o deţine în Parlament adoptă în aceste zile doar măsuri împotriva cetăţenilor şi care adâncesc decalajele din societate fie din pur amatorism, fie pentru interesul personal al lui Liviu Dragnea şi al altora de teapa lui', a scris Barna, pe Facebook, citat de Agerpres.

Politicil care discriminează

Potrivit liderului USR, protestele de joi ale personalului din Sănătate sunt un efect al politicilor PSD-ALDE 'care discriminează între diverse categorii de angajaţi'.

'Uniunea Europeană dă semne tot mai evidente de normalitate. România adoptă închisoarea de weekend pentru infractori ca să aibă un deranj minim', a adăugat Dan Barna. El a precizat noua măsură a Comisiei Europene vizează atât protecţia consumatorilor în on-line, cât şi comerţul şi produsele comerciale finite.

[citeste si]

'Cu alte cuvinte, se leagă direct şi de scandalul diferenţelor în calitatea produselor din industria alimentară între Est şi Vest. Este exact genul acela de măsură care răspunde cu adevărat problemelor cetăţenilor şi decalajelor existente la nivel european', a afirmat Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel