S-a știut de la început că electoratul USR-PLUS îl votează pe Iohannis. Barna, exploziv: Am plecat de la 3%

Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna a afirmat, la Digi24, că, rezultatul de la alegerile prezidențiale nu-l face fericit, pentru că nu a ajuns în turul II, dar e un rezultat care confirmă sondajele.

Despre faptul că nu și-a păstrat alegătorii de la europarlamentare, Dan Barna a spus că sunt ”alegători pe care nu i-am avut nicidoată”. Dan Barna a precizat că a pornit de la un procent de 3% și de la o notorietate sub 70%. 

”Încă de la primele sondaje - și asta s-a păstrat pe toată tendința - o treime dintre susținătorii alianței USR-PLUS spuneau că votează cu Klaus Iohannis, lucru care s-a confirmat. Există o componentă care nu susține PNL-ul, susține alianța USR-PLUS, dar îl preferă pe Klaus Iohannis, pentru că au votat pentru o continuitate a unei stări cu care sunt confortabili.” a afirmat Dan Barna, la Digi24. 

”E o suprapunere foarte mare între cele două electorate.” a mai precizat Dan Barna. 

Totodată, el a afirmat că-și asumă strategia și decontează eșecul: ”Eșecul acestei campanii e al lui Dan Barna. În calitate de candidat, mi-am asumat și am internalizat strategia. Cea în care l-am fi atacat pe Klaus Iohannis cred că ne-ar fi adus un rezultat mai prost.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel