Barna, pariu de față cu Cioloș în emisiunea lui Cristache

Barna, pariu de față cu Cioloș în emisiunea lui Cristache
Barna, pariu de față cu Cioloș în emisiunea lui Cristache

Dan Barna, președintele USR, luni seară, la TVR1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, a afirmat că este pregătit să facă un pariu.

Totul a început de la alegerile europarlamentare. „Sunt cap de listă, dar nu știu dacă asta e important. Eu cred că, dintre primii cinci, șase, șapte, să zicem, oricare dintre ei ar fi putut să fie cap de listă, din punct de vedere al competențelor", a spus Dacian Cioloș, luni seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de Ionuț Cristache.

În acel moment, a intervenit Dan Barna. Acesta a declarat: „Sunt oameni – și sunt gata să fac acest pariu în emisiunea dumneavoastră, deși mi s-a spus ca politician să nu faci niciodată pariuri – care ne vor face să fim mândri în lunile și anii următori de prestația lor”. „Nu ne vor face de râs", a completat acesta.

Amintim că alianţa 2020, formată din Uniunea Salvaţi România şi PLUS, a început luni, în Piaţa Universităţii din Capitală, o campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Barna a arătat că România are nevoie de normalitate, de un drum european. A precizat că USR şi PLUS adună semnăturile în stradă alături de cetăţeni şi a spus că cele două formaţiuni doresc să treacă de cele 200.000 de semnături necesare.

VEZI ȘI: Alegeri europarlamentare. Alianța USR-PLUS, mutare. Ce se întâmplă în Piața Universității

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel