Barna - DNA. Caramitru schimbă discursul: Mă aștept la CĂTUȘE. Modelul LCK

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

După ce DNA s-ar fi autosesizat în cazul lui Dan Barna, după ancheta jurnalistică Rise Project, Andrei Caramitru a lansat un atac.

Un apărător feroce al DNA, Caramitru schimbă discursul și vorbește într-o postare pe contul personal de Facebook despre abuzuri, precizând că se așteaptă la ”cătușe și de-astea dure rău de tot” chiar înainte de turul I.

„Atacul asta a venit imediat după ce 50 din 53 din comitetul politic al USR au votat contra participarii la guvern. Adică nu au vrut sa fie ciresica de pe tortul USL care sa justifice in ochii rezist dezastrul care va veni.

Atunci au înțeles ca "nu se poate negocia cu USR". Deloc. Și atunci au lansat jihadul total.

Eu ma astept - sa știți - la vizite pe la DNA, cătușe și de-astea dure rău de tot. Înainte de turul 1. Sper sa nu am dreptate dar la cât de violenți sunt - nu m-ar mira. Modelul LCK.

Sa fim pregătiți. Atâta spun. Alegerile astea vor defini următorii 20 de ani in România. Sau cădem iar mocirla FSN/USL sau ne salvăm. Puterea e la noi. Depinde doar de noi. De votul nostru. Și suntem singuri. Dar suntem atât de multi: 2-3 milioane deja. Avem doar Facebook acum. Sa îl folosim masiv. Sa dam share la tot. Sa comentam peste tot. Vă rog. Altfel se închid luminile”, transmite Andrei Caramitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel