Barna: Am văzut un PNL arogant. S-a risipit praful de stele de pe umeri!

Facebook
Facebook

Dan Barna a făcut declarații la adresa PNL și a premierului Orban.

'Nu este vorba să fim inamici. Este vorba ca declarațiile să fie consecvente și cu gesturile politice corespunzătoare. Așteptările noastre țineau de acel acord politic pe care l-am semnat cu PNL. O parte s-a realizat. Mesajele din ultimele zile ale președintelui Iohannis și ale premierului Orban sunt cumva o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit!'

'Rezultatul spectaculos al președintelui Iohannis a făcut, pentru o perioadă, această perspectivă că PNL va putea să guverneze singur. Am văzut în săptămânile din urmă un PNL arogant, un PNL care a încercat prin toate mijloacele să ia o distanță superioară față de tot ceea ce înseamnă o perspectivă de colaborare post-electorală.' a spus Dan Barna.

'Cele 25 de OUG, ce se întâmplă cu ordonanța cu alegerile anticipate, toate bâlbele din ultima perioadă și performanțele unora dintre miniștri, au risipit praful de stele că PNL este singura soluție pentru România! Știu și cei de la PNL acest lucru! Este clar că pentru stabilitatea României este nevoie de o alianță post-electorală între USR-PLUS și PNL. În această cheie trebuie privite declarațiile din ultimele zile. Așa le privesc eu.' a precizat Barna.

'Nu cred că se poate pune egal între USR și PSD (...) România avea nevoie de primari în două tururi! Erau lucrurile majore care nu s-au întâmplat și nu s-a făcut efortul necesar pentru acest lucru. Râmâne doar perspectiva anticipatelor. Și aceasta e sub semnul întrebării dacă ne uităm ce se întâmplă cu ordonanța.' a concluzionat Dan Barna,  într-o intervenție telefonică la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel