Barcelona, transfer. Catalanii recunosc interesul pentru un jucător al lui PSG

Messi
Messi

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a dat publicităţii un comunicat, duminică, în care confirmă interesul său pentru Adrien Rabiot, dar dezminte încheierea unui acord cu mijlocaşul de teren al clubului Paris Saint-Germain, informează cotidianul L'Equipe. 

"FC Barcelona declară că nu a încălcat nicio reglementare în materie de recrutare de jucători de la PSG", se arată în comunicatul clubului, care confirmă că au avut loc contacte cu jucătorul. 

"Singurele contacte au avut loc în luna august şi acum o săptămână. În ambele cazuri, contactele au avut loc prin intermediul responsabililor sportivi de la PSG pentru a demonstra interesul clubului FC Barcelona pentru jucătorul Adrien Rabiot", se mai arată în comunicat. 

"Dar FC Barcelona neagă existenţa vreunui acord cu jucătorul lui PSG, Adrien Rabiot", conchide comunicatul. 

Antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, afirmase recent că nu poate oferi garanţii că Rabiot va termina sezonul la campioana Franţei, contractul acestuia expirând în vara lui 2019. Rabiot nu a spus 'da' pentru PSG. Contractul său se încheie în luna iunie, a menţionat Tuchel. 

Adrien Rabiot, 23 de ani, a respins deja câteva propuneri de prelungire a contractului cu PSG, clubul său formator, astfel încât el poate opta pentru o altă formaţie, zvonurile dându-l ca şi transferat la Barcelona. 

Rabiot s-a remarcat prin actele sale de indisciplină, el refuzând să facă parte din grupul de jucători de rezervă ai naţionalei Franţei înaintea Cupei Mondiale 2018 din Rusia, competiţie pe care "les Bleus" aveau s-o câştige. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel