Barcelona şi Real obţin victorii. Ronaldo nu sărbătoreşte golurile!

Ronaldo
Ronaldo

Real a bifat prima victorie din acest sezon de Primera, contra celor de la Granada. Ronaldo a ajuns la 151 de goluri pentru madrileni, dar a ales să nu sărbătorească cele două reuşite de ieri seară.

[caption id="attachment_227829" align="alignleft" width="400"] Sursa foto: inthestands.co.uk[/caption]

Autor: Diana Neacşu

Real Madrid a câştigat ieri, pe Santiago Bernabeu, contra celor de la Granada, cu 3-0. În minutul 26, Ronaldo a primit o pasă bună de la Callejon şi a deschis scorul. Acest gol a însemnat reuşita cu numărul 150 pentru portughez în tricoul Realului.

În minutul 53, Ronaldo a marcat din nou, reuşind prima dublă din acest sezon. În minutul 69, Gabriel Torje a intrat în teren pentru Granada.

Higuain a ridicat scorul la 3-0, la doar 12 minute după de l-a înlocuit pe Ronaldo. Este al treilea gol al argentinianul în tot atâtea etape.

Luka Modric a fost titular şi a avut o evoluţie foarte bună, fiind considerat de ziarul Marca cel mai bun jucător al partidei, alături de Ronaldo.

Cristiano Ronaldo nu a sărbătorit cele două reuşite. “ Sunt trist din cauza unei chestiuni profesionale şi cei de la club ştiu, de-asta nu sărbătoresc golurile. Lumea de aici ştie de ce. ” şi-a motivat portughezul gestul, potrivit ziarului Marca.

Ronaldo a adăugat că supărarea lui nu are de-a face cu trofeul primit de Iniesta din partea UEFA. “Chestia cu Iniesta nu are de-a face cu asta. Nu voi mai vorbi despre această temă, acum sunt ocupat cu Portugalia. Alte lucruri mai importante.”, a adăugat lusitanul.

Tot ieri, Barcelona a învins cu 1-0 Valencia pe Camp Nou. În minutul 23, Messi a pasat pentru Adriano, care a marcat în poarta liliecilor.

Catalanii râman la 5 puncte în faţa Realului, după doar trei etape de Primera Division.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel