Barcelona se implică în războiul politic dintre Băsescu şi Antonescu

Lionel-Messi-415
Lionel-Messi-415

Prşedintele interimar, Crin Antonescu, a lansat o invitaţie către Fc Barcelona să participe la o recepţie oficială la palatul Cotroceni. Organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, a precizat că delegaţia Barcelonei nu va merge la Cotroceni, pentru că preşedintele ales nu se află acolo. În schimb i-a fost oferită o invitaţie lui Traian Băsescu să participe la amicalul de pe National Arena.

"Barcelona n-are în program o întîlnire la Cotroceni. Oricum, preşedintele ales al României nu se află momentan acolo. I-am adresat o invitaţie lui Traian Băsescu, de a fi prezent la Naţional Arena, pe care sperăm că o va onora. De asemenea, ne onorează prezenţa deja confirmată a preşedintelui interimar al României, domnul Crin Antonescu", a precizat Adrian Thiess, unul dintre organizatorii evenimentului, care a punctat faptul că acest meci de fotbal nu reprezintă o acţiune politică.

Delegaţia Barcelonei va fi primită în salonul oficial de la aeroportul Otopeni şi va locui la un hotel de cinci stele din Capitală. Dinamo-Barcelona se desfășoară pe National Arena, începând cu ora 20:15.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel