Barcelona-Real Madrid, ultimele informații de pe Camp Nou- LIVE SCORE

Barcelona și Real Madrid joacă în această seară, de la ora 21:30. Diferența dintre cele două echipe este de zece puncte. Barcelona este lider cu 76 de puncte, Real Madrid ocupă locul trei după Atletico Madrid, cu 70 de puncte.

Dacă va marca în această seară, Messi va bifa 500 de goluri în tricoul Barcelonei. Echipele se start sunt:

Barcelona: Bravo - Alves, Mascherano, Pique, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar (Rezerve: Ter Stegen, Arda, Rafinha, Bartra, Munir, Sergi Roberto, Vermaelen).

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Bale, Benzema, Ronaldo (Rezerve: Casilla, Nacho, James, Lucas Vazquez, Jese, Isco, Danilo).

DCNEWS transmite cele mai importante informații, în format LIVE SCORE:

Scor final: Real Madrid bate Barcelona pe Camp Nou, cu 2-1.

Este 2-1 pentru Real Madrid. Cristiano Ronaldo înscrie al doilea gol pentru Real Madrid în minutul 85, la 2 minute după ce Sergio Ramos a fost eliminat, încasând al doilea cartonaș galben.

Real Madrid egalează. Este 1-1 pe Camp Nou. Karim Benzema (Real Madrid) şutează balonul şi se alătură listei marcatorilor în minutul 63.

Este 1-0 pentru Barcelona, în minutul 56. O lovitură de la colțul terenului este executată și Gerard Pique (Barcelona) este în locul potrivit, în timpul potrivit, trimițând lovitura sa cu capul direct în colţul drept de jos.

Este pauză pe Camp Nou, scor 0-0. A fost doar 1 minut de prelungiri. Repriza a debutat cu accidentarea lui Pepe, de la Real Madrid. El a avut nevoie de îngrijiri, dar a revenit în joc. Sergio Ramos de la Real Madrid a primit cartonaș galben în minutul 10. Daniel Carvajal are aceeași soartă, 8 minute mai târziu. Ivan Rakitic a oferit faza meciului până acum, ratând o șansă uriașă pentru Barcelona de a înscrie. Keylor Navas a respins mingea. În minutul 37 s-a accidentat și Casemiro de la Real Madrid. Toni Kroos de la Real Madrid a executat o lovitură de colț în minutul 45. Au fost câteva momente interesante, dar cam atât până acum. Posesia este de partea Barcelonei, cu 6 ocazii de gol, un șut pe poartă, patru șuturi pe lângă poartă, 10 lovituri libere, 2 ofsideuri, dar și 12 faulturi și 2 cartonașe galbene. Real Madrid a avut 5 ocazii de gol, cu un șut pe poartă, unul de lângă poartă și unul blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel