Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Neymar. Sumă colosală de transfer

Philippe Coutinho (25 de ani) va fi prezentat vineri, 11 august, la Barcelona, după ce oficialii de pe Camp Nou s-au înţeles cu şefii de la Liverpool asupra sumei de transfer, scrie cotidianul spaniol El Periodico. 

Coutinho îl va înlocui pe Neymar plecat la PSG pentru o sumă record, 222 de milioane de euro.

Barcelona şi-a trimis o delegaţie în Anglia pentru a negocia cu Liverpool, chiar dacă Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a spus în mai multe rânduri că fotbalistul brazilian nu este de vânzare. După ce au refuzat o primă ofertă, în valoare de 72 de milioane de lire plus unul dintre Rafinha sau Andre Gomes şi o alta de 120 de milioane de euro, oficialii de la FC Liverpool au acceptat-o pe a treia, însă presa din Spania nu dezvăluie suma pentru care cele două cluburi au căzut de acord.

Potrivit Prosport, El Periodico scrie că, în timp ce delegaţia Barcelonei a zburat în Anglia pentru a negocia transferul, agentul fotbalistului a venit în capitala Cataloniei pentru a se asigura că jucătorul vine pe Camp Nou în condiţii cât mai bune. Anunţul spaniolilor vine la doar o zi după ce presa engleză scria că Philippe Coutinho "protestează în timpul antrenamentelor" şi face cât mai puţine lucruri, încercând să-i forţeze mâna antrenorului Jurgen Klopp.

Coutinho a ajuns la Liverpool în 2013, de la Internazionale Milano, pentru 10 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel