Barca: Veni, vidi, vici! Barcelona, victorie scurtă cu Dinamo pe National Arena

Barcelona s-a menajat în amicalul cu Dinamo de pe Arena Naţională. Messi şi compania şi-au făcut obişnuitul joc de pase, iar în minutul patru a venit prima sclipire. Messi a pătruns în careu şi a înscris la colţul lung, printre picioarele unui adversar. Ceea ce se anunţa un galop de sănătate pentru catalani, a fost un simplu foc de paie. Barca s-a mulţumit să păstreze posesia, care uneori a ajuns şi la 90%, în timp ce Dinamo a încercat să închidă toate culoarele.

"Extratereştrii" nu s-au obosit decît o repriză în ultimul amical înainte de debutul în noul sezon din Primera Division. Chiar şi aşa, Dinamo a făcut faţă cu brio atacurilor catalane. Lionel Messi a deschis scorul încă din minutul 4, iar echipa sa a dominat autoritar partida. "Cîinii" au reuşit să respingă tot după reuşita argentinianului, avînd chiar şi şansa egalării în debutul primei reprize.

Ţucudean putea înscrie, dar Valdes n-a vrut să ofere cadouri. După ce vedetele Barcelonei au început să iasă de pe teren, Dinamo a devenit mult mai periculoasă, Axente (66) şi Grigore (70) trecînd şi ei pe lîngă egalare. Affelay a liniştit calculele unei remize în al doilea minut de prelungiri cu un lob spectaculos pentru 2-0.

Una peste alta Barca nici nu a încântat, dar nici nu a dezamăgit. Messi şi compania şi-au onorat blazonul şi au făcut spectacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel