Bărbat arestat sub suspiciunea de omucidere, în cazul morţii lui Emiliano Sala

Emiliano Sala, desfigurat. Identificat după amprente
Emiliano Sala, desfigurat. Identificat după amprente

Un bărbat de 64 de ani a fost arestat de poliţia britanică pentru câteva ore şi apoi eliberat pentru "ucidere din culpă" în cadrul anchetei privind decesul, în accident de avion, a fotbalistului Emiliano Sala şi a pilotului David Ibbotson, la 21 ianuarie.

Bărbatul este originar din North Yorkshire (nordul Angliei), iar familiile lui Sala şi Ibbotson au fost informate despre arestarea acestuia. După câteva ore, bărbatul a fost eliberat şi cooperează pe deplin cu anchetatorii, conform poliţiei.

„Ca parte din această investigație, trebuie să luăm în calcul și o mână criminală. Am arestat azi un suspect de omucidere în vârstă de 64 de ani din North Yorkshire. El a fost interogat și apoi eliberat din custodie, dar rămâne sub investigație”, se arată în comunicatul Poliției din Dorset, UK.

La 21 ianuarie, avionul în care se aflau Sala şi pilotul a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel