Urmărește emisiunea live


Bănicioiu: "PSD face un pas decisiv. Are toate șansele"

agerpres_7348072
agerpres_7348072

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu a declarat că mizele sunt ridicate și PSD face un pas decisiv. "Putem obține 40% din voturile românilor", a subliniat ministrul Tineretului și Sportului. 

"Alegerile europarlamentare reprezintă șansa ca Partidul Social Democrat să devină unul dintre cele mai importante partide de stânga din Parlamentul European. (…) Este al treilea scrutin de acest tip din istoria ţării noastre. Mizele, atât prin contextul politic european, cât şi din perspectiva interesului naţional, sunt ridicate şi, cred eu, responsabilizează partidele politice într-o mult mai mare măsură decât în trecut", a declarat Bănicioiu.

PSD, rol important în jocul politic european

Ministrul a continuat: "PSD are toate șansele de a deveni un factor determinant la nivelul delegaţiei României din Parlamentul European, dar şi în cadrul familiei politice a socialiștilor europeni. Putem obține aproximativ 40% din voturile românilor la aceste alegeri, marcând astfel rolul decisiv pe care organizaţia noastră politică îl poate avea în jocul politic european".

Guvernul Ponta a redeschis ușile Europei pentru România

Nicolae Bănicioiu a conchis: "Executivul condus de premierul Victor Ponta a redeschis uşile Europei pentru România, confirmând atât poziţia strategică a României pe harta vechiului continent, cât şi oportunităţile pe care ţara noastră le prezintă investitorilor străini. Prin echipa de guvernare de la București, dar și prin lista de europarlamentari pe care o propune, PSD face un pas decisiv în consolidarea dimensiunii sale europene".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel