Bănicioiu: Inconștiența lui Videanu a mai produs o tragedie

banicioiu
banicioiu

Nicolae Bănicioiu susține că PDL este un  partid de o lașitate rară și că astăzi suportăm consecințele "măsurilor ferme" ale lui Adriean Videanu

Vicepreședintele PSD precizează că "PDL este un partid de o laşitate rară. Îi acuză pe primarul general Sorin Oprescu şi pe premierul Victor Ponta de lipsă de responsabilitate, dar pedeliştii fug de-a dreptul de ea şi îşi dau demisia din Consiliul General al Municipiului Bucureşti".

"Vedem rezultatele măsurilor ferme ale lui Videanu"

Nicolae Bănicioiu adaugă: "Videanu pare că uită faptul că, în mandatul său de primar general, un cetăţean japonez a fost ucis de un câine comunitar. Astăzi vedem, nu-i aşa, rezultatele <<măsurilor ferme, fără niciun fel de compromis>> de care vorbea domnul Videanu după moartea cetăţeanului japonez, ucis de un câine maidanez. Rezultate care au rămas doar la stadiul de gânduri. Din cauza inconştienţei lui Videanu, acum a avut loc o nouă regretabilă tragedie".

În 2006, Adriean Videanu a declarat: "Din nefericire, în Bucureşti a murit un om (cetățeanul japonez n.r.) muşcat de un câine. În acest moment, gândim măsuri ferme, fără nici un fel de compromis în problema câinilor comunitari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel