Bănicioiu despre demisia lui Arafat: 1-0 pentru politruci împotriva profesioniștilor

banicioiu
banicioiu

Social-democratul Nicolae Bănicioiu într-o intervenție pentru De Ce News îi condamnă pe Traian Băsescu și Ioan Oltean de situația creată marți, în urma căreia Raed Arafat a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, considerând că politrucii au mai înregistrat o victorie în fața profesioniștilor.

Nicolae Bănicioiu consideră că: ”Avem nevoie de expertiza lui Arafat pe partea serviciului de urgență și cred că trebuie folosită expertiza domniei sale. USL ar trebui să-l recupereze și, evident, când vom reveni la vremuri normale, neperturbate de tot felul de șefi nervoși și sclavi ai intereselor ascunse, atunci cred că un profesionist cum este Arafat trebuie recuperat de sistem și trebuie ca sistemul să beneficieze de experienta sa”.

Despre intenția lui Raed Arafat de a intra într-un  concediu fără plată, deputatul PSD a declarat că, pentru câteva luni, sistemul de urgență pierde un profesionist.

”Primul lucru mai puțin bun care se întâmplă este că cel puțin câteva luni de zile sistemul de urgență pierde un profesionist și așa se întâmplă când toți nepricepuții se bagă unde nu le fierbe oala, cum a făcut dl președinte de la emisiunea prezentată de Realitatea TV” a declarat deputatul PSD.

”E foarte bine însă că măcar cineva care știe despre ce vorbește face o dezbatere pe această lege. Regret că sistemul pierde câteva luni, cel puțin, un profesionist și atunci nu pot să remarc încă o dată că cei care au luat decizia de înlăturarea lui Arafat sunt d-l Băsescu și d-l Oltean care nu numai că nu se pricep la sistemul sanitar românesc, dar nici nu-l cunosc pentru că dumnealor folosesc sistemul de la Viena sau pe cel din țări mult mai dezvoltate”, a conchis deputatul PSD.

”1-0 pentru politruci împotriva profesioniștilor”, a încheiat Nicolae Bănicioiu, pentru De Ce News.

Citește și:

Cum a căzut Băsescu în capcana Arafat

Oltean: Arafat ar trebui să demisioneze dacă nu susţine Legea Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel