Câți bani a încasat Simona după victoria cu Venus

Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen
Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen

Simona Halep a mai adăugat o sumă frumușică în conturile sale după accederea în optimile de finală de la Australian Open.

Astfel, Simona Halep va primi un cec în valoare de 260.000 de dolari australieni (aproximativ 186.000 de dolari), pentru calificarea în optimile de finală la turneul WTA de la Melbourne. În plus, jucătoarea noastră a obţinut și 240 de puncte WTA pentru victoria în faţa americancei Venus Williams. Cu o săptămână înainte, la turneul de la Sydney, prima competiție al anului pentru Simona Halep, sportiva noastră în vârstă de 27 de ani a câştigat 12.477 de dolari, ea fiind eliminată încă din primul tur.

Urmeaxzză meciul cu Serena Williams, iar dacă îl va câștiga ar putea primi 460.000 de dolari australieni şi 460 de puncte WTA. La întâlnirile directe, americanca în vârstă de 37 de ani este în avantaj clar, scor 8-1. Duelul de luni va fi a 10-a lor întâlnire în circuitul feminin de tenis. Practic, este a treia jucătoare la rând din America pe care Simona o va întâlni la Melbourne, după ce a trecut în turul secund de Sofia Kenin.

Simona Halep a obţinut calificarea în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019 după ce a învins-o pe Venus Williams în minimum de seturi, scor 6-2, 6-3, şi urmează duelul cu sora mai mică, Serena Williams, partidă care se va disputa luni la Melbourne.

Citește și:

Antrenorul Serenei Williams, înainte de meciul cu Halep: Știm slăbiciunile Simonei

Mircea Geoană, despre victoria Simonei Halep: E indirect, o revanșă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel