Bani europeni pentru România. Victor Negrescu, apel la europarlamentari: Mai simplu dacă lucrăm împreună

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu face apel la colegii români de la Bruxelles şi cere colaborare pentru ca România să atragă cât mai multe fonduri europene. 

"Pe 19 iunie are loc Consiliul European în care se va discuta despre viitorul buget european și planul de relansare economică. Sper ca România să obțină cele aproape 80 de miliarde de euro promise în propunerile lansate până în prezent. Este ceea ce voi susține în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European.

Dar lucrurile ar fi fost mai simple dacă am fi lucrat împreună. Până acum nu a existat nicio discuție cu europarlamentarii sau cu toate partidele pentru a face front comun. Mai mult, trebuie să întocmim un plan național de relansare economică care să răspundă exigențelor și condiționalităților impuse. Din nou, suntem în întârziere.

Fac apel la responsabilitate și lansez propunerea de a organiza rapid consultări pentru a permite României accesarea cât mai rapidă a fondurilor europene.", a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel