Bani de la Guvern pentru tablete şi materiale sanitare. Câciu, critic: Pare "la mişto". De unde bani?

Economistul Adrian Câciu trage un semnal de alarmă cu privire la banii anunţaţi de Guvern pentru tablete şi materiale sanitare în şcoli. 

"Cei 175 milioane euro aprobați de guvern pentru deschiderea şcolilor, de fapt pentru achiziţii de tablete, măşti, dezinfectanți, toalete - container în curtea şcolii vor ajunge la autorităţile locale de abia ÎN DECEMBRIE!!!!

Se presupune că autoritățile locale ar trebui sa se descurce din banii proprii în perioada septembrie-decembrie si de abia apoi să recupereze. Păi de unde bani dacă nici măcar banii pentru cheltuielile efectuate în perioada martie-august nu au ajuns la autorităţile locale?", a scris Adrian Câciu pe Facebook. 

"Totul pare la mişto"

"Totul începe să pară ca e "la mișto" sau de fapt e făcut intentionat ca să se dea vina pe primarii care nu sunt galbeni. Aș paria că e vorba de a doua variantă ținând cont de faptul că strategia martie-august a fost aceea de a speria bătrânii cu Covidul ca să nu iasă la vot (na, dacă au ratat şansa să se aleagă în doua tururi, singura strategie viabilă era să sperii votanții celorlalți - se pare că a reușit dar de notat ca să ştim cum şi de ce s-a procedat).", a mai scris economistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel