Bănel Nicoliță îi dă lecții lui Gigi Becali: "Chiar am pus un pariu" 

 Foto Agerpres
Foto Agerpres

Bănel Nicolița a vorbit despre ce se întâmplă la FCSB și de ce nu a mai luat echipa patronată de Gigi Becali campionatul din anul 2015. 

Bănel Nicoliță l-a criticat pe Gigi Becali pentru modul haotic în care face transferuri și pentru că renunță prea ușor la jucătorii care vin la echipă. Bănel spune că în acest ritm nu se va mai crea niciodată un grup, o echipă puternică. Acesta a vorbit și despre suma mare de bani pe care Becali a dat-o pentru David Miculescu, nu mai puțin de 1.7 milioane de euro. 

"Sunt opt ani și cred că ăsta e singurul motiv, că nu și-au format un grup, o familie. Vin 6-7 jucători, după șase luni pleacă 10. Vin 5-6 jucători, iar pleacă alții. Și e greu să formezi un grup, niște automatisme. E greu.

Uite cum a dat pe Miculescu 1,7 milioane. Acolo ați văzut, era cel mai bun jucător, iar la FCSB ați văzut câte probleme are. Încă nu și-a găsit locul, ritmul. Sunt anumiți jucători cărora trebuie să le dai timp, încredere și cu siguranță vor deveni foarte buni.

Chiar am pus un pariu cu cineva și îmi doresc să câștige FCSB campionatul. Au potențial, au forță. Au demonstrat-o în ultimele meciuri, au bătut CFR fără drept de apel. Hai să zicem că a pierdut cu Constanța în minutul 90. Cu Craiova, la fel, pe niște greșeli de echipă, dar sunt sigur că se vor bate la titlu până în ultima etapă", a spus Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru Pro Tv. 

FCSB, la al doilea meci fără victorie

În ultimul meci disputat în Liga 1, FCSB şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii de fotbal.

FCSB este la al doilea meci pe teren propriu fără victorie, după 2-3 cu Farul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel