Băncile vând bunurile răuplatnicilor, inclusiv hale și lenjerie intimă

Dacă înainte băncile din România scoteau la vânzare apartamente, case şi automobile confiscate de la răuplatnici, firme sau persoane fizice, astăzi, găseşti de vânzare aproape orice, de la tractoare, hale, cluburi de lux, afaceri în turism la cheie, până la lenjerie intimă.

Mai nou, băncile scot la vânzare aproape orice. Mai mult, instituţiile financiare livrează, la preţuri şi cu 50% mai mici, afaceri la cheie. Vorbim de aparatură performantă pentru cabinete medicale complet utilate, pentru mai multe specialităţi sau magazine, cluburi în toată ţara. Totul se vinde la licitaţie, aceasta fiind organizată periodic, până se epuizează stocul, scrie capital.ro.

De exemplu, în portofoliul de produse scoase la licitaţie al celei mai bănci din România după valoarea activelor, BCR, se găsește un club din Alba Iulia, de 680 de metri pătraţi cu tot cu teren, de 1.556 de mp, la 919 de mii de lei (aproximativ 202 mii euro). În Târgu Mureş, tot BCR vinde o centrală termică de cartier care are o suprafaţă totală de 305 mp și costă aproape 47 de mii de euro.

Tot în portofoliul BCR, au mai fost scoase la vânzare spaţii comerciale ale afacerilor care au pierdut lupta cu Capitalismul sau benzinării.

Libra Bank a scos la licitaţie clubul Bellagio, situat în centrul Bucureştiului, dar și trei vile în Năvodari, precum și un teren în Pădurea Băneasa sau aparatură medicală din mai multe domenii.

Ofertă diversificată la licitație și în portofoliul BRD: fermă de oi cu tot cu un teren în suprafaţă de 6.680 mp din Brăila, un centru de vinificaţie, din  judeţul Galaţi, dar și un stoc al producătorului de lenjerie de damă ID Sarrieri Concept SRL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel