Banca Mondială, sprijin pentru a se găsi potenţiali operatori pentru Aeroportul Internațional Brașov

Banca Mondială, sprijin pentru a se găsi potenţiali operatori pentru Aeroportul Internațional Brașov. Foto: bizbrasov.ro
Banca Mondială, sprijin pentru a se găsi potenţiali operatori pentru Aeroportul Internațional Brașov. Foto: bizbrasov.ro

Se caută operatori aerieni care să activeze pe viitorul Aeroport Internațional Ghimbav-Brașov. 

Reprezentanți ai Băncii Mondiale oferă sprijin autorităților locale de la Brașov pentru în vederea identificării potenţialilor operatori pentru Aeroportul Internațional Brașov, scrie bizbrasov.ro.

Consiliul Judeţean Braşov a participat recent la o întâlnire online cu reprezentanţi ai Grupului Băncii Mondiale care și-au manifestat intenția de a sprijini autoritatea publică județeană.

„În această dimineață am avut o discuție prealabilă cu reprezentanți ai Grupului Băncii Mondiale, pe tema asistenţei tehnice pe care specialiștii instituției financiare sunt dispuși să ne-o acorde în privința pașilor procedurali pe care îi avem de realizat pentru concesionarea operării Aeroportului Internațional Brașov. Dorim să pregătim cu mare atenţie documentaţiile şi implicit procedurile necesare în ceea ce priveşte concesionarea operării Aeroportului. De aceea, avem nevoie de consultanţă şi expertiză asigurate la cel mai înalt nivel profesional. Experienţa Grupului Băncii Mondiale în acest domeniu şi bunul său renume ne conferă o garanţie suplimentară că Aeroportul Internaţional Braşov va fi prezent pe harta principalelor linii aeriene internaţionale”, a precizat şeful executivului judeţean, Adrian-Ioan Veştea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel