Banca franceză Societe General se retrage din șase țări

Banca franceză Societe General, cu filiale și în România, a anunțat că se  retrage din șase ţări din Europa Centrală şi de Est.

Bulgaria, Macedonia, Albania, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova sunt cele șase țări din care banca urmează să se retragă, potrivit Euroscoop şi capital.bg. OTP este interesată de preluarea activelor Socciete Generale în Europa Centrală şi de Est, dar și American Apollo Global Management, porivit presei bulgare.

Societe Generale este unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiar-bancare. Având mai mult de 148.000 de angajaţi, cu sedii în 76 de ţări, deserveşte 32 de milioane de clienţi în întreaga lume în activităţi zilnice.

BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă din România, a raportat pentru 2017 cel mai mare profit din sistemul bancar românesc, câştig record şi pentru bancă.

Principalii indicatori financiari ai BRD Groupe Société Générale la 31 decembrie 2017, la nivel consolidat, arată un profit net de 1,41 miliarde de lei, în creştere cu +85,3% faţă de anul anterior, a anunţat joi conducerea instituţiei financiare, scrie gandl.nfo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel