Urmărește emisiunea live


Banca Transilvania, negocieri EXCLUSIVE

Banca
Banca

Banca Transilvania anunță investitorii că în prezent au loc negocieri exclusive cu privire la potențiala achiziție a Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA şi ERB Leasing IFN SA din Romania.

Într-un comunicat remis de Bursa de Valori București (BVB) se anunță că investitorii au în plan negocieri cu privire la achiziția Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA şi ERB Leasing IFN SA din Romania.

"Negocierile sunt aproape de finalizare, părţile parcurgând ultimele etape în vederea semnării unui acord. Echipele de conducere ale celor două părţi doresc să reafirme implicarea în finalizarea unei tranzacţii echitabile şi benefice pentru toate părţile interesate, menţionând că data semnării acordului este estimată cel mai târziu pentru finele lunii noiembrie 2017" se arată în comunicatul transmis de Banca Transilvania. 

Potrivit Agerpres, grupul bancar elen Eurobank a anunțat că negocierile cu Banca Transilvania sunt pe final privind vânzarea subsidiarelor sale din România, astfel se va marca sfârşitul programului de restructurare a activităţilor externe ale grupului bancar

În urma unui acord încheiat cu autoritățile de concurență din UE, până în anul 2018, Eurobank trebuie să vândă active în afara Greciei în valoare de 8,7 miliarde de euro. 

[citeste si]

Eurobank a anunțat că posibila vânzare urmează să includă subsidiarele sale din România: Bancpost, ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN. Bancpost. Acestea au active totale de 3,1 miliarde de euro si aproximativ 2.255 de angajați și o reţea de 148 de sucursale în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel