EXCLUSIV  Băluță RUPE tăcerea. Cine sunt TROLII POLITICI și care e SECRETUL din sondaje. "A trecut acea VREME"

Daniel Băluță
Daniel Băluță

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a vorbit despre Marcel Ciolacu, despre trolii politici și a dezvăluit care este secretul din sondaje.

În contextul în care lui Marcel Ciolacu i se reproșează că nu e mai agresiv cu PNL-ul sau cu președintele Klaus Iohannis, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a spus că: 

"Domnul Ciolacu are personalitate unui om extrem de echilibrat. Eu cred că excele nu fac bine și mai ales în această situație extrem de tensionată, nu numai la nivel național, cât și la nivel mondial, într-o situație în care oamenii sunt în suferință, în care oamenii au parte de extrem de multe restricții. Avem nevoie în fruntea noastră de oameni echilibrați, iar domnul Ciolacu este un om extrem de echilibrat și dânsul induce o liniște constructivă. După cum vedeți și se vede și în sondaje, acest lucru este apreciat de alegătorii noștri, pentru că echilibrul, această diminuare a scandalurilor înseamnă foarte mult pentru oameni. Oamenii sunt preocupați foarte mult de rezultate și mai puțin de scandal. A trecut acea vreme", a declarat Daniel Băluță, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Cine sunt trolii politici?

"Sunt mulți oameni care nu au înțeles că dezbaterile agresive nu sunt îmbrățișate de alegători. A fost un exemplu interesant. Extistă politicieni care au aplicat metodele trollanare și când au ajuns în această situație chiar ei au fost deranjați", a completat el. 

Întrebat care sunt trolii politici, primarul Sectorului 4 a răspuns: "Nu știu, eu sunt un pacifist din punctul ăsta de vedere". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel