Băluță, transfer. Becali, ofertă în direct pentru perla Craiovei

becali
becali

Gigi Becali dezvăluie că are planuri mari pentru FCSB și a dezvăluit că vrea să-l transfere pe Alexandru Băluță, atacantul celor de la CSU Craiova, pe care l-a dorit și în vară.

"Mi-am propus să fac o echipă puternică, o unitate de elită, pe viitor. Vreau să ne batem de la egal la egal cu echipele mari. Vreau ca anul viitor, pe vremea asta, să fim în primăvara Champions League.

Da, vreau transferuri. Am pe listă doi jucători și mă gândesc doar la cum să-i aduc la Steaua. Sunt români, din Țara Olteniei. Da, unul e Băluță. Dar nu dau 3 milioane de euro pe el, o să dau 2 milioane. Dar nu vreau să se supere cei de la CSU pe mine, nu o fac cu rea credință. Dar îl vreau pe Băluță. Și pe Mitriță puteam să-l iau, dar nu vreau să vorbesc despre el. Nu vreau să supere lumea pe mine", a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit GSP.

Alexandru Băluță, 24 de ani, are 8 goluri și 4 pase decisie în acest sezon de Liga 1, în 18 meciuri. A venit în 2014 la CSU Craiova, de la Viitorul. Acesta are o clauză de 3 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel