Balonul de Aur. Griezmann: Sper că...

Antoine Griezmann, atacantul echipei Atletico Madrid şi unul dintre jucătorii nominalizaţi pentru Balonul de Aur, şi-a exprimat speranţa că "un francez" va reuşi să câştige anul acesta prestigiosul trofeu atribuit de revista France Football. 

Întrebat dacă el ar putea fi alesul, în faţa compatriotului său Kylian Mbappe sau a croatului Luka Modric, Grizemann a răspuns cu un zâmbet larg: "Desigur, cine nu vrea să-l aibă. Cred că toată lumea vrea să-l aibă". "Sper că îl va câştiga un francez", a adăugat atacantul, campion mondial cu selecţionata Franţei în această vară. 

"Toţi se gândesc la Balonul de Aur. Când ai 18 ani, când ajungi la centrul de formare, când faci primii tăi paşi, toată lumea îl doreşte", a declarat Griezmann după partida câştigată de Atletico Madrid în faţa formaţiei germane Borussia Dortmund (2-0), marţi seara în Liga Campionilor. Antoine Griezmann a avut o evoluţie foarte bună marţi seara, marcând al doilea gol al lui Atletico în partida cu Borussia Dortmund. El este conştient că prin prestaţiile sale îi poate convinge pe ultimii indecişi din jurul de aproximativ 200 de ziarişti. 

"Desigur, Liga Campionilor este foarte urmărită şi se vorbeşte foarte mult. Cu atât mai bine că am reuşit să marchez", a mai spus francezul, care s-a declarat "mândru" că a purtat banderola de căpitan al lui Atletico la meciul cu germanii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel