Bâlbâială incredibilă pe RCA. A fost adoptată OUG

OUG cu privire la RCA a fost adoptată în Guvern. 

Tarifele RCA au fost înghețate la nivelul de anul trecut, potrivit noii OUG. 

Inițial, reprezentantul Guvernului a afirmat că OUG pe RCA va fi publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor. Apoi el a afirmat că a fost în dezbatere publică pe site-ul Ministerul Finanțelor. Ulterior, a spus că va fi publicat în Monitorul Oficial. Purtătorul de cuvânt Liviu Iolu nu a putut să spună cu exactitate pe ce site va ajunge OUG și de ce. A spus că este adoptată, explicând că va ajunge pe site-ul Ministerul Finanțelor doar ca s-o vadă și transportatorii. În plus, nu a putut da detalii cu privire la cifre. 

Astfel, știm doar că OUG cu privire la RCA a fost adoptată, dar nu cunoaștem în ce formă, pe ce tarife, doar că tarifele RCA au fost înghețate la nivelul de anul trecut. 

Transportatorii cereau coborârea tarifelor la nivelul minimal, nu la nivelul de anul trecut, deja destul de ridicat, pentru că proteste au avut loc și anul trecut pe același subiect. Indiferent cum va arăta OUG, transportatorii vor continua să protesteze joi, în Piața Victoriei. Augustin Hagiu a anunțat că de la ora 09:00 vor fi în Piața Victoriei pentru că nu știu cât va fi RCA. El subliniază că ”ASF trebuie să dispară din carne”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel