EXCLUSIV  Băisan, atac dur după un proiect USR: Ar trebui mutaţi direct la mititica

Băisan
Băisan

Remus Cristy Băisan, președintele partidului România Modernă şi Demnă, a lansat un atac dur la adresa USR.

”USERIŞTII SE CONDAMNĂ SINGURI LA PUŞCĂRIE ÎNTRE 3 ŞI 10 ANI

În continuarea logică a demersurilor domnului Caramitru (saltimbancul, nu actorul), care trimitea românii în lagăre de reeducare, 28 de parlamentari USR, în frunte cu Cristian Ghinea (primul userist după plusistul - şef pe lista pentru europarlamentare a Alianţei Douăzecidouăzeci), au pus laolaltă neuron cu neuron ca să redacteze un proiect de lege care interzice – sub pedeapsa cu închisoarea – „organizaţiile, simbolurile şi faptele cu caracter comunist".

Dacă discutăm doar despre simboluri, toţi românii peste 50 de ani (cei cărora PNL le reproşează că nu sunt cool, dar nu s-a gândit încă la o sancţiune penală pentru asta) vor trebuie azvârliţi în puşcării, fiindcă toate documentele lor, inclusiv fotografiile de familie, conţin simboluri comuniste.

Conform propriului proiect de lege, chiar parlamentarii USR ar trebui mutaţi din imensa Casă a Poporului - simbol comunist vizibil şi de pe Lună - direct la mititica”, a scris Remus Cristy Băisan, președintele partidului România Modernă şi Demnă, pe Facebook.

Cine sunt fondatorii partidului România Modernă și Demnă

Printre membrii fondatori ai partidului România Modernă și Demnă se numără Cristian Mihai Dide, celebrul protestatar din Piața Victoriei, fostul consilier județean constănțean Remus Cristy Baisan și Roxana Ionescu Mirea.

"Sunt membru fondator al partidului România Modernă și Demnă. Nu a fost inițiativa mea, ci a domnului președinte Cristy Baisan. El a venit cu o propunere interesantă, o platformă nouă, online, pentru administrarea partidului. Am decis să fiu membru fondator pentru că vreau să am răspuns când cineva mă întreabă dacă mă implic în politică sau de ce nu mă implic. În momentul în care partidul va crește, pot spune că am avut și eu un aport.

România Modernă și Demnă este un partid de centru. Este foarte greu de administrat, avem exemplul USR-ului. Sper ca în momentul în care vom crește ca partid, să rămânem uniți, dar nu cred că o competiție ar dăuna pentru că în mediul politic nu avem competiție... și nici opoziție. În acest partid mai este și Roxana Ionescu. Cristy Baisan este fondatorul și practic cel mai implicat om. Mai este alături de noi și doamna Olimpia Doru care conduce organizația Pitești", spunea Cristian Mihai Dide într-un interviu la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel