Baie de mulţime pentru Klaus Iohannis la Cluj-Napoca, preşedintele a vorbit şi s-a fotografiat cu oamenii

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o adevărată baie de mulţime, luni, la Cluj-Napoca, alegând să meargă de mai multe ori pe jos şi oprindu-se pentru a vorbi sau a se fotografia cu oamenii de pe stradă.

Preşedintele a participat, luni dimineaţa, la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea "Babeş-Bolyai", după care s-a deplasat câteva sute de metri, până la maşina oficială, pe jos, într-o adevărată baie de mulţime, oprindu-se frecvent pentru a se fotografia cu cei aflaţi în zonă.

O a doua deplasare pe jos a fost, ulterior, de la Casa de Cultură a Studenţilor până în Piaţa Unirii, unde a urcat pe scenă şi le-a adresat câteva cuvinte studenţilor clujeni.

Pe traseu, Klaus Iohannis, însoţit de un grup de studenţi, s-a opri din nou pentru fotografii cu trecători care i-au solicitat acest lucru.

Momentul din Piaţa Unirii, ce a marcat şi împlinirea a 100 de ani de învăţământ universitar la Cluj Napoca, s-a finalizat cu un impresionant spectacol de confeti şi baloane uriaşe.

Pe tot parcusul vizitei la Cluj-Napoca, Klaus Iohannis a refuzat să dea declaraţii mass-media, limitându-se la discursurile din momentele oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel