Badea: Vreau să mă sucesc și să mă duc la alegeri. Voi vota cu PNL

Mircea Badea a zis că s-a sucit și că va merge la vot.

Într-o notă ironică, Mircea Badea a spus că vrea să meargă la vot pentru că îi este milă de PNL și dorește să ajute liberalii să mai ia câteva voturi în contextul în care sunt ”disperați”.

”Eu vreau să mă sucesc și să mă duc la alegeri. Voi vota cu PNL. Nu am văzut atâta disperare și lipsă de demnitate… M-am șocat, m-am surprins pe mine că am sentimente de milă față de PNL văzând câtă disperare și lipsă de demnitate este la acest partid.

O decădere a oricăror norme de bun simț. Nu mai zic de Constituție… Mi-era jenă când mă uitam la ei. Înseamnă că li se întâmplă ceva foarte rău dacă nu iau 400 procente în față sau ceva. Dacă e atât de rău… hai să dăm mână cu mână pentru urna cea română. Dacă e așa de rău… votez și eu, mă nene. Liberalii fac urât. Așa ceva nu am mai văzut. Mai au un pic și ies și de la mine din torpedo să zică: ”Bună ziua, suntem noi, votați PNL!” Bine, bine, e-n regulă. Ferească Dumnezeu! Așa ceva… Când îi văd pe ăștia de la PNL cum ghiorlăie a disperare… mă întreb… atât de rău stau în sondaje?! Pare că da… ”, a zis Mircea Badea la Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel